search
top

Inredning och annat

Inredning tips

Viktig inredningsdetalj är färgen

 

Inredning med färg

Inredning från room99.se

 

Förberedande arbete för målning av vardagsrum

Fyll eventuella hål eller brister med spackel, vänta på att torka, och sedan lätt sand plåstren. Om du har en spricka, måste du först vidga det något innan spackling eller spackel kommer bara sitter på toppen.
Skrapa bort någon skalning, knäckt färg, sedan sand området slät inredning.
Rengör väggar om de kan vara smutsiga (särskilt i ett kök eller vardagsrum), och alltid ta en fuktig trasa för att rengöra dammet av trim och toppar dörröppningar.
Använd målnings täta att fylla eventuella luckor mellan väggarna och trimma före målning trim. Fyll alla stötar och divits i trä med trä kitt, vänta på att torka, sedan sand slät.
När du är osäker, prime. Med hjälp av en primer kan dölja mörka färger, blockera fläckar, och hjälpa din nya paint jobb längre. Det är också ett måste när man målar utsatt träslöjd, och det finns många primers som följer blanka ytor (så att du kan hoppa över slipning först).
Rör din färg innan du börjar, och inte måla direkt ur burken. Självklart skulle du hälla färg i en rull fack om du var på väg att använda en vals, men överväga att använda en liten skål vid målning med en pensel. Det är lättare att hålla, och dekantering färg kommer att hålla burken fritt från föroreningar (damm, träpartiklar, etc.) som din pensel kan plocka upp när du arbetar.
Om du vill använda tejp, köpa målartejp (det är oftast blå eller grön, och anges). Tillämpa den i korta, överlappande remsor, och tryck bestämt nedåt längs kanten för att säkerställa en skarp linje.

 

Inredning online

 

Vad är inredning?

Du kommer att behöva följande verktyg för att förbereda för en typisk vardagsrum: spackel, spackel, fint sandpapper, och en fuktig luddfri trasa. Du kan också behöva målas täta och trä kitt om du arbetar på trim.
Verktyg för att måla en typisk rum: Målarfärg för vardagsrum, ett verktyg för att öppna färgen kan omrörnings staven, vinklad pensel, liten skål (jag inte rekommendera måla direkt ur burken), rulle, jalusilock, rull facket och en vals förlängningsstången (om du har högt i tak). Målartejp är valfritt, och en trasa för att skydda golvet är en bra idé. Du behöver inte några roliga små prylar att måla kanterna.
En 5-i-1 verktyg är en målare bästa vän. Du kan använda den öppna färgen kan öppna sprickor i väggen för reparation, sprida spackel (träder i stället för en särskild spackel), skrapa lös färg och rena rullar.
Använd en god kvalitet pensel. Jag vill ha en 2,5 ”vinkel borste för de flesta projekt (målning trim, dörrar, skär i), och en 2” skärp borste för fönster.
Använd en god kvalitet övertäckning. Billiga som lämnar en rörig kant och kan kasta små fuzzies över. Jag använder en ny täckpapp för varje lack, men de kan rengöras. En 5 cm  är bra för de flesta väggar.

 

Inrednings tips:
Välj ett sängbord som kan göra mer än att hålla en lampa och telefonen . Skåp och hyllor hålla böcker , tidskrifter och plattan inom räckhåll.  Använd en liten skål eller tallrik för att hålla dina smycken, och korgar Corral mediciner och toalettartiklar . Lådor är bättre på att ge diskret lagring än hyllor, naturligtvis, även om du bara vill dölja choklad från nyfikna ögon .

Omfamna oändligheten . . . vidga dina vyer
”För att göra ett rum känner större, använd en rund matta på golvet. Cirkeln representerar oändlighet, och en rund matta ger att esoteriska idén om ”inga gränser” i verkligheten som ett visuellt element. I denna kunds omklädningsrum, använde jag både en rund matta och en overscale runda tuftade ottoman att skapa en känsla av oändlig rymd. Förutom att hjälpa till att öka rumsuppfattning ger runda ottoman en panoramavy över det vackra Virginia landskapet. ”

Vi delar en annan horisont sträckning tips: ”Så ofta när vi beslutar att göra inbyggda ins för våra omklädningsrum och garderober, vi antar bara de måste gå från golv till tak och har konventionella dörrar. En mycket mer intressant utseende uppnås när du bygger kvasi möbler för förvaring. Som inbyggda utrymmen, utformade jag fem stora garderober som faller några cm korta av taket och upp på bulle fötter, några cm från golvet. ”