search
top

Sagaform presenter

Present till honom

Här får du några idéer om presenter från Sagaform till din favoritman här i livet, pojkvännen, maken, sambon eller kanske särbon.

En ny snygg armbandsklocka till exempel. Kanske en klocka av det svenska märkert Daniel Wellington. Märket har gått från ett litet företag till att på senare år ha vuxit till ett respekterat och populärt märke.

En klocka är alltid en mycket bra gåva att ge. Han kanske redan har en klocka som han använder till vardags, men, skulle kanske behöva en att ha på sig vid mer festliga och högtidliga tillfällen.

Till henne

Och så vill vi också ge några tips om vad du kan ge till din favoritkvinna, din maka, sambo eller flickvän.

En mugg från sagaform wiskyglas som för alltid kommer att bli hennes sagaforms favortitmugg till exempel! Tänk dig en mugg med hjärta på och en bild på på er tillsammans som tagits vid något speciellt tillfälle när ni visat varandra kärlek. Till den muggen ger du henne ett korsord med en bildillustration. Bilden ska vara densamma som på muggen. Korsordet anpassas efter henne. Det här personliga korsordet kan du beställa på sagaform karaff. Du får själv ange rubrik och ladda upp bilden. Det blir en minnesvärd och väldigt speciell gåva till henne. Så speciell att, förutom att det blir hennes favoritmugg för alltid, så kommer också du att för alltid bli hennes favoritkille. Kort sagt, du kommer verkligen att göra henne riktigt riktigt glad.

Och till den inbitne datorspelaren kan det alltid vara roligt att ge bort en Tetrislampa, ett av de allra mest välkända spelen någonsin i mannaminne. Det häftiga med den här är att den kan byggas precis så som man själv önskar. Det är inget annat än fantasin som sätter gränserna. När du sedan sätter den på en bricka så lyser den upp. Tetrislampan hittar du på roligaprylar.se och den drivs av vägguttag. Och mottagaren får nostalgi, lycka och ett upplyst rum.

Om du känner någon datanörd som du vill ge en gåva så kan du gå in på roligaprylar.se där du hittar en praktisk miniatyrdammsugare som du kan ha att göra rent tangentbordet på datorn med. Miniatyrdammsugaren är en minatyr av den kära Henry-dammsugaren från 80-talet. Och att ha något som man kan få rent tangentbordet på datorn med är ju något man verkligen behöver. Jag tror att alla med en dator skriver under på det påståendet. Och de flesta skulle nog också intyga att trots att behövet finns så är det något som de flesta faktiskt inte har.

Och nu medan vi ändå är inne på presenter så kan vi ju ge dig ett tips om vad du kan ta med som gåva till den som bjudit dig på inflyttningsfest. Ett Gör din egen Ost-kit. Vem skulle inte bli glad åt att vid något tillfälle faktiskt kunna bjuda på ostbricka med flera olika ostar och faktiskt kunna säga att man tillverkat ostarna själv? Det enda som behövs utöver själva kitet är faktiskt mjölk. Vi vågar påstå att det kitet garanterat blir en riktig fullträff.