search
top

Hörapparatsbatterier

Använder du hörapparatsbatterier? Det är många i Sverige som gör det. När du behöver nya hörbatterier rekommenderar vi batterieronline.se som har ett stort sortiment av batterier. Om du vill så finns en enkel och smart prenumerationstjänst på hörselboxen.se . Då behöver du inte vara orolig att vara utan batterier till din hörapparat. Kommer direkt i din brevlåda så ofta du vill.

Hörapparatsbatteri 312 vanligast modellenNr 312 hörapparatsbatteri.

 

Det finns flera olika slags hörapparater. Vilken typ man bör använda beror dels på vilken slags hörselnedsättning man har, men också på flera andra saker. Hur hörselgången ser ut, vilken nytta man har av olika extrafunktioner och de egna önskemålen har också betydelse.

Hörapparater innehåller en mikrofon, en liten dator, en förstärkare och en högtalare. Mikrofonen fångar upp ljudet. Det behandlas sedan i datorn, som kan programmeras på många olika sätt så att ljudet blir rätt anpassat till ditt behov. Sedan förstärks ljudet och skickas vidare örat.

Hörapparatsbatteri nr 13

Hörapparatsbatteri 13